Palvelut

Monipuoliset sähkötyöt alan huippuosaajilta

Sähköliike Antila palvelee asiakkaitaan kaikissa sähkötöissä. Huippuosaavat ja koulutetut sähköalan ammattipätevyyden omaavat asentajamme huolehtivat siitä, että asennukset hoituvat sovitussa aikataulussa, laadusta tai turvallisuudesta tinkimättä. Toimimme niin Valkeakoskella kuin muuallakin Pirkanmaan alueella.

Sähköhuollot ja -korjaukset

Saatte kauttamme kiinteistöjen tai yrityksien sähkövikojen korjaukset. Jos havaitset sähköistyksessä puutteita tai sähkölaitteiden toiminnassa on häiriöitä, ota yhteyttä alan asiantuntijaan. Tunnemme hyvin yleisimmät häiriöiden syyt ja saamme selvitettyä ongelmallisemmatkin tapaukset.

Sähköasennukset

Toteutamme ammattitaidolla kaikki sähkötyöt kohteeseen kuin kohteeseen. Meille mikään sähköasennus ei ole liian pieni tai liian suuri. Olemme työskennelleet niin omakotitalojen, kerrostalokohteiden, toimitilojen kuin teollisuuden sähköasennusten parissa.

Sähköurakoinnit

Yksittäisten asennusten ja vikahuoltokeikkojen lisäksi teemme myös kokonaisvaltaista sähköurakointia isompiinkin kohteisiin. Sähköurakoinnissa noudatamme laatuun ja luotettavuuteen nojaavia toimintaperiaatteitamme, pitäen tiukasti kiinni sovitusta aikataulusta.

Sähkösaneeraukset

Vanhojen kiinteistöjen sähköistykset voivat olla pitkäikäisinä jopa turvallisuusriski. Niiden säännöllisestä huoltamisesta huolimatta kokonaisvaltaisen sähkösaneerauksen toteutus voi tulla eteen. Palvelemme asiakkaittemme sähköistysten kokonaisvaltaisten saneerausten sekä pienempien uudistustöiden parissa.

Sähkösuunnittelu

Toteutamme myös tarvittaessa kohteen kuin kohteen sähkösuunnitelmat. Hyvin suunniteltuna sähköistyksen kokonaisuus toteutetaan toimivaksi ja tilojen käyttöä parhaiten palvelevaksi. Sähkösuunnitelma voidaan laatia yksittäiselle huoneelle tai tilalle, tarvittaessa koko kiinteistölle.

Tietoverkko-, tele- ja turvallisuusjärjestelmät

Perinteisten sähkötöiden lisäksi asennamme tietoverkkoja asuin-, toimisto-, tuotanto- ja liikekiinteistöihin, niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Tietoverkkojen lisäksi yrityksestämme löytyy asiantuntemusta ja kokemusta erilaisten turvallisuusjärjestelmien asennuksiin.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin tarvitsemistasi sähkötöistä!
Annamme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Sähköliike Antila Oy